غذاهای نامناسب برای مبتلایان به آسم

5
واکنش های غذایی در افراد مختلف مبتلا به آسم متفاوت است؛ اما به عنوان یک اصل کلی بهتر است این بیماران برای کنترل علایم از مصرف خوراکی های زیر اجتناب کنند:
 میوه های خشک: بسیاری از میوه های خشک شده حاوی سولفیت است ؛ یک ماده نگهدارنده  برای افزایش طول عمر مفید مواد غذایی و یکی از بدترین افزودنی ها برای مبتلایان به آسم. چراکه این ماده علایم این بیماری را تشدید می کند.  دقت به برچسب مواد غذایی در بیماران مبتلا به آسم و اجتناب از خرید محصولاتی که روی آنها نوشته شده: حاوی پتاسیم، بی سولفیت و سولفیت سدیم، ضرورت دارد.
 میگوی آماده یا منجمد: به نقل از سلامت نیوز افزودنی هایی مانند سدیم بی ‌فسفات، پتاسیم بی ‌فسفات، سدیم متا بی ‌فسفات، پتاسیم متا بی ‌فسفات و سدیم سولفیت معمولا در غذاهای فرآوری شده یا آماده به کار می ‌رود و مصرف آن ها در مبتلایان به آسم همراه با علایمی مانند کهیر، جوش، تهوع، اسهال و استفراغ، سرفه و خس خس سینه، التهاب گلو و در نهایت آنافیلاکسی است.
 ترشی: غذاهای شور نیز با سولفیت به عنوان یک ماده نگهدارنده ترکیب شده است و از مصرف آنها نیز باید اجتناب شود. افراد مبتلا به آسم همچنین باید از مصرف زیاد نمک بپرهیزند. نتایج پژوهش‌ها نشان داده است که بین وخیم شدن آسم و مصرف زیاد نمک ارتباطی وجود دارد.
سیب زمینی بسته بندی شده: یک مطالعه بین المللی در بریتانیا روی دو میلیون کودک، ارتباط بین مصرف غذاهای سریع و خطر ابتلا به آسم را نشان داده است. مصرف سه وعده یا بیشتر فست فودها در هفته خطر ابتلا به آسم را در کودکان و نوجوانان ۳۰ درصد افزایش می دهد. محققان تصور می کنند که دلیل این امر با سطح بالای چربی های اشباع شده در این غذاها ارتباط دارد و به ضعف سیستم ایمنی بدن و شروع حملات آسم منجر می شود.

منبع : khorasannews.com